Weekend

God helg kjære lesere. Denne helgen var etterlengtet. Det har i de siste ukene gått i et. Jeg henger etter både på jobb og hjemme og ser ikke helt hvor jeg skal finne de ekstra timene i døgnet for å få tid til alt. Jeg jobber med å bestille inn nye møbler og det er tidkrevende, er ikke helt i mål enda, men jeg gleder meg til å vise dere hva som kommer. Kanskje jeg skal lage et innlegg om det. Det som er utestående av husarbeid får bare være for denne helgen skal brukes til å være ute i det nydelige være sammen med barna.

2016-06-14-10-08-39

Jeg har ikke klart å bestemme meg for hvilken farge jeg skal ta inn på kjøkkenet og stuen nå når høsten sniker seg på. Jeg har fortsatt lyseblå blomster og stearinlys. Lyst til å få inn høst lyng og stearinlys i en varm tone, men jeg er helt blank. Stort sett har jeg en idé om fargevalg lenge før det skal byttes ut, men ikke denne gang. Kanskje jeg ikke er klar for høsten enda, det føles forresten ikke ut som høst. Når det er så varmt ute at du lurer på om du er kommet i overgangsalderen i en alder av 29år. Regner med at det er flere enn meg som synes september har vært en fin og varm måned
2016-06-14-10-06-54

Frokosten er inntatt med de små, nå skal vi snart ut og kose oss i sola. Gleder meg også litt til kroppen synker ned i denne sofaen i kveld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *